Heti hirdetések

Advent második hete


Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

1. December 3-tól hétköznapokon a roráte szentmisék 6 órakor kezdődnek, a fél 9 órai szentmisék elmaradnak.

2. December 13-án, csütörtökön a fatimai engesztelő napon 6 órakor roráte, fél 9 órakor szentmise, 11 órakor ünnepi szentmisét tartunk. Részletek a hirdető táblán olvashatók.

3. December 19-én a 17 órai szentmise után, a Pálos Baráti Kör találkozón Puskás Antal atya tart előadást „Az eucharisztia szentségi életünk forrása és célja” címmel. Az előadást agapé követi.

4. A pálos szerzetesi élet iránt érdeklődőket várjuk december 28-30. között Márianosztrán közös imádságra, lelkigyakorlat-szerű együttlétre.

5. Autóbuszos zarándoklatot hirdetünk a Sziklatemplom közössége számára január 6-ra, Vízkereszt ünnepére. Utunk célja Sümeg, ahol az ünnepi szentmise után Barsi Balázs atya elmélkedést tart a zarándokoknak. Információ és jelentkezés a sekrestyében.

6. Szeretettel hívjuk a Pálos Adventre a kedves testvéreket, amit a Sziklatemplom előtti téren tartunk minden adventi hétvégén 11 és 18.30 között. A Magyar Pálos Rend missziójának megvalósulása érdekében rendezett adomány gyűjtés idén is az önzetlen adományozás köré épül. Köszönjük adományaikat.